100% Genanvendeligt

Vi tænker på miljøet

Swisstrax fliserne er lavet af polypropylene (plastik) som også er kendt under navnet polypropen (PP). Det er et hårdt materiale der kan modstå høje temperaturer som er en fordel i forhold til genanvendelse.

HAR DU SPØRGSMÅL?

CE certificeret

Alle råmaterialer kommer fra Frankrig eller nabolandene i Europa og er dermed 100% en fransk produktion. Produktionen er certificeret af CSTB France (Scientific Center and Building Technologies) efter den europæiske REACH Regulation (EC) No. 1907/2006. 

REACH certificering har det til formål at sikre, at de 100.000 forskellige typer kemikalier, der bruges i EU, er dokumenteret med hensyn til sikkerhed for mennesker og miljø.Garagefliserne er modstandsdygtige over for olie, motorolie og batterisyre, så levetiden er ikke noget, du behøver at bekymre dig for.

Kan genbruges

Hvis du flytter kan du simpelthen bare pakke dit gulv og fortsætte med at bruge gulvet på din nye adresse. Hvis gulvet ikke passer på den nye adresse kan du muligvis sælge dit brugte gulv eller aflevere til genbrug. 

Hurtigt og nemt at sætte sammen - DIY

Din garage bliver transformeret i løbet af få timer (selvfølgelig afhængigt af størrelsen). Dit gulv kan bruges med det samme, du skal bare køre bilen ind.

Kontakt os

Man. – Fre  |  Fra 9:00 – 17:00

Email swisstrax@extro.dk

få tilbud

Udfyld alle relevante informationer og få et uforpligtende tilbud