Gulv til bilplejecentret

Gulv som lever op til dine forventninger

Byd dine kunder velkommen til et bilplejecenter, som stråler af renlighed og flot design. Designet kan bruges til at markere arbejdsområder ,og farverne understreger virksomhedens logo og stil.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Gulv i DINE farver

Nyd dét at kunne vælge mellem 21 forskellige farver. Bland farverne til at markere de forskellige områder i dit center. Design og markér f.eks. en reception, arbejdsområde, vaskeområde etc.Garagefliserne er modstandsdygtige over for olie, motorolie og batterisyre, så levetiden er ikke noget, du behøver at bekymre dig for.

Åbne ribbede gulvfliser

Ribtrax-modellen er den mest brugte i bilplejecentre. Flisernes struktur indebærer et dræningssystem for vand og støv, og dermed holdes dit gulv rent. Du arbejder på et tørt gulvområde, og støvet bliver under fliserne. Fliserne giver også et mere behageligt underlag sammenlignet med betongulv. Du kan også nemt blande både Ribrax, som har den åbne struktur, og vores lukkede Diamondtrax-fliser. 

Hurtig montering

Du monterer dit gulv på få timer. Swisstrax-fliser monteres simpelthen ved et smart klik-system. Ikke noget lim, ingen samlinger, og du lægger dem bare direkte på det underlag, du har på gulvet. Du sparer vigtig tid, og efter at gulvet er lagt, kan du gå i gang og køre den første bil ind med det samme, ingen ventetid.

Bilplejecentret skal altid holdes rent

Swisstrax-fliserne til bilplejecentret er nemme at rengøre. En støvsuger er nok til den regulære vedligeholdelse, og 80 % af støvet er væk! En simple moppe og vand holder farven som ny. Hvis gulvet bliver rigtig beskidt, kan du udtrække én eller flere fliser uden at afmontere hele det midterste gulv. Det er også muligt at rengøre med en vandslange, fordi fliserne har et dræningssystem.

Hurtigt og nemt at holde rent

Dit bilplejecenter bliver transformeret i løbet af få timer (selvfølgelig afhængigt af størrelsen). Dit gulv kan bruges med det samme, du skal bare køre bilen ind.

Kontakt os

Man. – Fre  |  Fra 9:00 – 17:00

Email swisstrax@extro.dk

få tilbud

Udfyld alle relevante informationer og få et uforpligtende tilbud