Gulv til garagen

Giv din garage et nyt look

Garagegulv: Nemt at montere, du har hverken brug for lim eller specielle værktøjer. Fliserne lægges simpelthen bare på plads som puslebrikker, og om få timer er gulvet klart til brug uden det store besvær. 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Ekstremt modstandsdygtig garagegulv

Vores garagegulv lever op til de højeste standarder for holdbarhed og kvalitet. Fliserne kan tåle 25 ton pr. m2 som resultat af fremragende kvalitet i produktionen.  Hver flise er forstærket med fire injektionspunkter. Garagefliserne er modstandsdygtige over for olie, motorolie og batterisyre, så levetiden er ikke noget, du behøver at bekymre dig for.

Hurtigt og nemt at sætte sammen - DIY

Fordelene ved Swisstrax gulvfliserne, er at du kan montere uden særlige værktøjer, lim eller tætning. Monteringen kan næsten laves af dine børn. Du skal bare lægge dem ned på gulvet og ‘klemme’ dem sammen.

Din garage bliver transformeret i løbet af få timer (selvfølgelig afhængigt af størrelsen). Dit gulv kan bruges med det samme, du skal bare køre bilen ind.

Hvordan bestiller du gulvfliser?

Det er nemt: Du måler din garage, længde og bredde eller angiver arealet i m2, og vi kan hjælpe dig med at finde ud af, hvor mange fliser du skal bruge. Vi skal også bruge informationer om, hvorvidt der er flere end én indgang til garagen.

Du kan selv vælge de farver, du vil bruge, og hvordan de skal sættes sammen. Der er også mulighed for at få Swisstrax-teamet til at hjælpe med et forslag til designet, vi er altid klar til at komme med et bud. Det koster kun 200 kr., som trækkes fra igen, når du køber dine gulvfliser. Det vil helt sikkert hjælpe dig med at nå frem til en god beslutning.  

VedligEholdelse af garagen

Det hele er jo hele designet som gør dit liv lidt nemmere. 

Rengøring kræver kun en slange eller en højtryksrenser og er nok til at vaske hele gulvet. Vandet evakueres naturligt på grund af flisernes selvdrænende struktur. I tilfælde af sværere snavs blander du bare normale rengøringsmidler med vand, og dine fliser ser ud som nye. Vedligeholdelsen af dine garagefliser ligner bare det, der gælder for andre fliser. At støvsuge og moppe engang imellem er nok til at fjerne de urenheder, der ligger mellem fliserne.

Hvad angår flisernes glans og lysstyrke har de fået en UV-behandling under produktionen.

Hvis du får brug for at komme ned til underlaget i din garage, er det nemt at fjerne enkelte fliser ved simpelthen bare at åbne for flisernes klemmer (klik-system). Så har du fri adgang til garagens oprindelige gulv uden at beskadige dine fliser.

Se gerne vores video, LINK for at se mere om rengøring af dine garagefliser.

Hurtigt og nemt at sætte sammen - DIY

Din garage bliver transformeret i løbet af få timer (selvfølgelig afhængigt af størrelsen). Dit gulv kan bruges med det samme, du skal bare køre bilen ind.

Kontakt os

Man. – Fre  |  Fra 9:00 – 17:00

Email swisstrax@extro.dk

få tilbud

Udfyld alle relevante informationer og få et uforpligtende tilbud