Gulv til messer

vil du få ekstra opmærksomhed?

Hvis du regelmæssigt deltager i professionelle events og messer, ved du, at det engang imellem er svært at adskille sig fra konkurrenterne. Gulvfliserne til messestande giver dig mulighed for at tiltrække kundernes opmærksomhed med et kreativt design, der fremhæver din business på en unik måde.

HAR DU SPØRGSMÅL?

rent og behageligT

Udstillingsgulve er desværre ofte både beskidte og ubehagelige. Dine sælgere ender med trætte fødder efter at stå hele dagen på et ubehageligt gulv. Der samles meget støv, hvilket ikke er godt for dit image. Med Swisstrax-gulvfliser til messen løser du begge problemer på samme tid. Fliserne er ikke kun ekstremt behagelige for både dit team og dine gæster, men den perforerede struktur af gulvfliserne tillader støv at passere og garanterer dig en bedre renlighed. 

Hvis rengøring er nødvendig, så er fliserne nemme at vaske, bare som alle andre fliser, men du har også muligheden for at løsne de fliser, du har brug for, og vaske underlaget eller fliserne efter behov.

replacing-vinyltrax-insert-1

Nemt at opstille!

Gulvfliserne er meget nemme at opstille. Ingen behov for forskellige værktøjer, lim eller lignende. Fliserne er låst sammen med et smart klik-system, som nemt kan klares med normal håndkraft. Det tager fra nogle minutter til timer, alt afhængig af hvor stort et areal der skal dækkes. Dette kan dit eget team klare selv uden problemer.

Heldigvis er gulvet lige så nemt at tage ned, det sørger det smarte klik-system for. Du kan opbevare fliserne i den originale pakning (25 fliser 4 m2) eller f.eks. 6 fliser sammen på en palle. Fliserne kommer i størrelsen 40×40 cm.

Den hurtige løsning

Fordelene ved SWISSTRAX-gulvfliserne er, at de ikke bare er nemme at montere, de er lige så nemme at afmontere, og derfor er de gode til at bruge igen og igen.

Ved opstart af hvert event skal du bare lægge fliserne på plads lige præcis på samme måde, som du har gjort første gang. Opbevaring mellem dine messer tager ikke meget plads. Der er plads til ca. 100 m2 af gulvfliser på én palle.

Det er en god investering, da flisernes holdbarhed er fremragende, sandsynligvis kan du bruge fliserne for evigt.

Hurtigt og nemt at sætte sammen - DIY

Dit messegulv bliver transformeret i løbet af få timer (selvfølgelig afhængigt af størrelsen). Dit gulv kan bruges med det samme, du skal bare køre bilen eller dit udstyr ind og tage i mod dine gæster.

Kontakt os

Man. – Fre  |  Fra 9:00 – 17:00

Email swisstrax@extro.dk

få tilbud

Udfyld alle relevante informationer og få et uforpligtende tilbud