Swisstrax vs epoxy

Vælg den bedste løsning for dig

Epoxy er en populær løsning til garagen. Mange mener dog, at epoxy er dyrere og sværere at vedligeholde og beskytte end plastfliser. Hvis epoxy bliver beskadiget og skal repareres, kan det betyde en dyr proces gennemført af en professionel. Swisstrax-fliserne er meget stærke men hvis de mod forventning kommer til skade, er de nemme at udskifte.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Swisstrax plastfliser beskytter gulvet

Når det handler om beskyttelse, bliver en sammenligning ret urimelig. Epoxy er et tyndt lag, som ikke rigtigt kan beskytte gulvet fra at blive skadet. 

På epoxygulve kan fremkomme forskellige fejl: alt fra pletter til revner i betonen, som opstår i mange situationer efter påføring. Vores fliser klarer udfordringerne og overgår forventningerne. Fliserne er robuste og 1,8 cm tykke for at beskytte dit gulv mod skader.

Installation & vedligholdelse

I modsætning til epoxygulve behøver vores gulvfliser ikke en flerdagesproces. Typiske garager kan monteres på få timer af næsten hvem som helst. Med Swisstrax-fliser har du altid et flot gulv, der er lige så let at montere, som det er at rengøre. Vores fliser kræver minimal vedligeholdelse, du kan normalt nøjes med en slange eller højtryksrenser, og dine fliser vil se godt ud i årevis.

Har du spørgsmål? Kontakt os og vi hjælper gerne.

Dit gulv bliver transformeret i løbet af få timer (selvfølgelig afhængigt af størrelsen). Dit gulv kan bruges med det samme!

Kontakt os

Man. – Fre  |  Fra 9:00 – 17:00

Email swisstrax@extro.dk

få tilbud

Udfyld alle relevante informationer og få et uforpligtende tilbud